Finn det perfekte bryllupslokalet

0
536

Det finnes en rekke gode valgmuligheter når man skal bestemme seg for bryllupslokale. Ønsker man å ha det utendørs og enkelt, men samtidig morsomt og unikt, kan man for eksempel ha bryllupet i en gammel låve eller et gårdstun. Foretrekker man virkelig luksus og glamour kan man ha det på et slott eller herskapshus, enten i Norge eller i utlandet. Mange fine hoteller tilbyr også lokaler for bryllupsfeiringen, og man kan ofte bestille bryllupspakker som inkluderer både mat, drikke og opphold.

Tradisjonelt, romantisk og enkelt

Å arrangere bryllupet på gamle gårdstun eller i en låve er noe som har blitt mer populært de siste årene. Dette er en type lokale som fort gjør bryllupsfesten mer intim og koselig, samtidig som man kan ofte kan spare litt penger på å leie denne typen lokale, ettersom etterspørselen ikke er like høy. Med noen enkle lyslenker og dekorasjoner, kan man relativt raskt og rimelig forvandle en eldre låve til et magisk og super romantisk lokale for en bryllupsfest. Slenger man inn noen tepper og lykter for kvelden, kan man også fint sitte der utover kvelden og fortsette festen gjennom sommernatten.

Luksus og glamour på gamle slott

Mange foretrekker luksus fremfor en mer rustikk og nasjonalromantisk versjon, og hva skriker vel mer luksus og eleganse enn å feire bryllupet på et gammelt slott. Dette er nok for mange også definisjonen på et drømmebryllup, hvor man virkelig kan få føle seg som en prinsesse for en dag. Skal man feire bryllupet på et veldig eksklusivt sted må man derimot forvente at man må reservere stedet tidlig i forveien, og at prislappen kommer til å stige betraktelig.

Dersom man skal sette av en stor sum til et eksklusivt lokale kan det hende man har behov for å spare inn penger andre steder i budsjettet. Et alternativ kan være å kjøpe brudepikekjoler og brudekjolen på nett. Gjennom å gjøre dette kan man ofte spare en god del på kjolen, og nettbutikker som JJ’s House kan i tillegg tilby et enormt utvalg av kjoler til en rimelig penge. Skal man arrangere bryllupet i et annet land, hvor gjestene må betale opphold og reise for å delta, kan det for eksempel være en fin gest å betale ting som brudepikekjoler eller lignende som gjestene må ha til bryllupet.

Utenlandsbryllup på hotell

En annen populær bryllupstrend er destinasjonsbryllup, hvor man reiser utenlands for å feire bryllupet. Det første man tenker på i denne sammenhengen er kanskje strandbryllup i et eksotisk land som Bali eller Thailand, og dette er nok også et valg mange velger. Mange hoteller tilbyr i tillegg bryllupspakker, hvor gjestene får et billigere hotellopphold og hvor man får festmåltidet inkludert til en litt rimeligere totalpris. For de som ønsker å kombinere bryllupsfeiringen med en ferietur kan dette være et utmerket valg, og en fin måte å få til en ferie sammen med alle man bryr seg om på. Skal man arrangere bryllupsfeiringen i utlandet er det derimot ekstra viktig å huske på å sende ut invitasjoner tidlig, slik at flest mulig kan komme.